Billard

Billard er en sport, som for mange ikke er særlig kendt.

Man vil automatisk tænke på skomar, som spilles på mange beværtninger i landet. Det er også rigtigt, men mange bolig selskaber. Har ofte også en billard klub hvor der spilles skomar. Der er efterhånden også mange klubber hvori der også spilles skomar. Men i klubberne finder du oftest kegle billard kendt som forsat og 3 bande Carambole. Men det er forskelligt fra klub til klub. Så kig på klubbernes hjemmeside.

Men i dag er der følgende discipliner i billard.

Carambole – Keglebillard – Pool – Snooker – 5-kegle – Skomar.

Men hvad man så foretrækker at spille er jo et andet spørgsmål. Dertil kan man jo prøve sig frem og finde ud hvilken form for billard der passer til en selv. Men prøv at aflægge et besøg hos en klub og få en snak og evt. en prøve time eller flere i den enkelte klub. Har du ikke selv en kø. Har klubberne som regel en man lige kan låne, mens man er der. Køen kan man altid købe. Hvis man bliver bidt af at spille. Som f.eks. hos Søren Søgaard eller en af de mange andre forhandler.

Der kan man købe en to delt kø fra ca. 350 kr. og op efter. Pris afhænger meget af kvaliteten på den kø man ønsker. Men de er gode til at vejlede dig hos de enkelte forhandler.